מתחדש: קורין גדעון מגיעה לשוק האוכל של דיזנגוף סנטר

25 שנים לאחר הקמתו, שוק האוכל בדיזנגוף סנטר מתחדש עם לא פחות מ-10 דוכנים מגוונים. בורקס, פריקסה, מאפים בוכרים, ממתקים עבודת יד וגם קורין גדעון אחת.
שוק האוכל של דיזנגוף סנטר מתחדש
שוק האוכל של דיזנגוף סנטר מתחדש | צילום: מערכת לזלול

שוק האוכל של דיזנגוף סנטר הפך עם השנים לתחנת חובה של רבים להצטיידות במגוון של מאכלים ומטעמים ביתיים לסוף השבוע. כעת, לאחר 25 שנות פעילות, מתחדש יריד האוכל בלא פחות מ-10 דוכנים חדשים שמצטרפים ל-30 הקיימים.

בשוק המחודש הממשיך לפעול בימי חמישי ושישי בכל שבוע תוכלו למצוא לצד דוכני מאכלי העדות והמעדניות גם ממתקים מקומיים בעבודת יד, מקרונים בוטיק גורמה, מאפים בוכרים אותנטיים, בורקס מיתולוגי ועוד רבים וטובים.

עוד טעימה: מעדניית דליקטסן של רותי ברודו מגיעה לשירות המשלוחים של וולט
ומהן 5 מנות החמין הכי טובות בתל אביב?

עדכונים טעימים למייל!

המבקרים בשוק יכולים לרכוש כרטיסייה המקנה 5 טעימות מהדוכנים שונים ושתייה קלה במחיר של 60 ש"ח. למי שמעדיף להישאר במזגן יציעו בשוק האוכל של דיזנגוף סנטר גם שירות משלוחים של כל דוכני השוק תחת קורת גג אחת בוולט, משלוחה ותן ביס.

שוק האוכל של דיזנגוף סנטר – 10 הדוכנים החדשים

הצ'ונטיה של סורוצקין

הצ'ונטיה של סורוצקין - קורין גדעון בשוק האוכל של דיזנגוף סנטר
הצ'ונטיה של סורוצקין – קורין גדעון בשוק האוכל של דיזנגוף סנטר | צילום: מערכת לזלול

אחד הדוכנים החדשים המדוברים ביותר הוא הצ'ונטיה של סרוצקין, דוכן אוכל ביתי ומעדניה של הזוג קורין גדעון וחילי סורוצקין שמביאים לראשונה את ההצלחה של המעדנייה היהודית הדיגיטלית שלהם אל מיקום פיזי.

בדוכן ימכרו הזוג מנות ביתיות שהם אוהבים במיוחד לארוחת השבת שלכם. גדעון מביאה אל הדוכן את המטבח היהודי ספרדי-צרפתי שעליו גדלה ואילו סורוצקין מביא איתו מנות מהמטבח היהודי הקלאסי כמו רגל קרושה וגפילטע.

OLALA – מקרון בוטיק

דוכן חדש המוקדש לעוגייה הצרפתית הפופולרית עם מבחר של מקרונים מקמח שקדים וללא גלוטן הנעשים בעבודת יד מחומרים טבעיים בלבד. המקרונים מגיעים ממפעל בוטיק אשדודי כשבדוכן החדש יימכרו המקרונים בשלל טעמים במארזים שונים.

בין הטעמים שיוצעו בדוכן OLAOLA – מקרון בוטיק: פטל, דובדבן, תות פסיפלורה, קפה, שוקולד חלב, שוקולד בלגי, קוקוס, קרמל, פיסטוק וג'נדויה.

הטוניסאי של אלי

עוד מהעיר רמלה מגיע הטוניסאי של אלי, מסעדה ביתית המציעה פריקסה מטוגן ואוורירי במילוי טונה, חריף, תפוח אדמה, ביצה קשה, ממרח פלפלים וזיתים.

את המסעדה מפעיל אלי לוי שממשיך את דרכו של סבו שנהג למכור בורקס ברמלה עוד בשנות ה-50 בעגלה המחוברת לאופניים.

ממתקים של פעם

ממתקים של פעם בשוק האוכל של דיזנגוף סנטר
ממתקים של פעם בשוק האוכל של דיזנגוף סנטר | צילום: מערכת לזלול

דוכן חדש מבית השוקולטיירית עדי אנדולט בו יימכרו ממתקים מסורתיים בעבודת יד מחומרי גלם משובחים. בממתקים של פעם תמצאו שוקולדים במגוון טעמים ומילויים כמו שוקולד פסיפלורה או שוקולד ליצ'י, מרמלדת הדרים, סוכריות בטעמי פירות, מרציפן איכותי, טופי אמיתי ועוד מבחר מתוקים שאנדולט מציעה גם בחנות שלה בהרצליה.

טרופיקו

טרופיקו הוא דוכן בריאות חדש המציע מבחר של מיצים טבעיים ושייקים מפירות וירקות טריים ללא תוספות או חומרים משמרים.

בין המיצים: גזר, תפוז, תפוח, רימון ועוד, באגף השייקים אפשר לטעום שייק תות, אננס, תמר, מנגו, בננה ועוד.

בנוסף מציעים בטרופיקו מקפא אסאי טבעוני עם תוספות לבחירה ומגשי פירות מעוצבים לאירועים.

כנאפה ובקלאווה מעוספיה בצפון ישר ללב תל אביב

דוכן חדש על טהרת הקינוח האהוב שהפך להיות פופולרי במיוחד בשנים האחרונות ביתר שאת.

בדוכן יציעו כנאפה עבודת יד על בסיס גבינת עזים במתיקות מעודנת, פיסטוקים וסירופ סוכר ובקלאווה עם שכבות של אגוזי מלך ופיסטוקים טחונים בסירופ מי סוכר ומי ורדים.

בורקס רמלה

בורקס רמלה, אחד מהמוסדות המוערכים בעיר מגיע לשוק האוכל של דיזנגוף סנטר עם בורקס טורקי אורגינל מבצק שעבר לישה ארוכה.

הבורקס מוגש לצד ביצה קשה, חמוצים, רסק עגבניות ופלפלים חריפים.

המאפה הבוכרי

המאפה הבוכרי ביריד האוכל של דיזנגוף סנטר
המאפה הבוכרי ביריד האוכל של דיזנגוף סנטר

הדוכן הבוכרי מציע מגוון של לחמים ומאפים בוכרים מסורתיים כמו גושגיג'ה (סמסה) במילוי קוביות בשר בקר או טלה עם בצל ותיבול בוכרי; צ'יבורק מטוגן במילוי בשר טחון עם עשבי תיבול; סופגניה בוכרית בשם בילישי במילוי בשר טחון ובצל מגורד ועוד.

בירה LELA

דוכן בהובלת אלי בכר, איש הייטק בעברו שהשיק ב-2009 את בירה LELA לאחר טעימות רבות של בירה מסביב לעולם.

בדוכן מציע בכר בירות חיטה, אייל אדמונית, סטאוט, בירת פילזנר ובירת תמרים שהספיקו כבר לזכות בלא מעט פרסים בתחרויות עולמיות. יש גם אופציות לנמנעים מגלוטן.

סלטי הסנטר

דוכן חדש נוסף ביריד האוכל של הסנטר מציע סלטים טריים עבודת יד המגיעים ממפעל קטן באור יהודה.

בין הסלטים בדוכן תוכלו למצוא מטבוחה, סלט סלק, סלט ביצים, סלט אבוקדו ומגוון סלטי חצילים כמו חציל בטחינה, במיונז, מטוגן ומזרחי.

בנוסף מציעים בסלטי הסנטר חלות טריות עם שניצלים וסלטים לבחירה מהמגוון של הדוכן.

שוק האוכל של דיזנגוף סנטר | בכל חמישי 12:00-20:00 ושישי 10:00-16:00 | כשר

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

בקרוב - סניף סבן אילבן בדיזנגוף סנטר

האם בקרוב נראה סבן אילבן בכל פינת רחוב?

חדשות האוכל
אסתר ויהונתן - פופ אפ אוכל ביתי בתל אביב

זוג מנצח: פופ אפ אוכל ביתי של אסתר ויהונתן מגיע לתל אביב

אירועים ופסטיבלים
יריד אוכל טבעוני בדיזנגוף סנטר

רביעי טבעוני: יריד האוכל הטבעוני של דיזנגוף סנטר חוזר ובגדול

אירועים ופסטיבלים
כמה זמן מותר לשמור חמין במקרר

רגע אחרי שבת: כמה זמן מותר לשמור חמין במקרר?

מדריכים וטיפים

טרי מהתנור

בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>
קנונבול (Cannonball) קברנה סוביניון

שנה חדשה, טעמים חדשים: חברת שקד משיקה את קטלוג היין 2025

חדשות האוכל
חברת שקד משיקה את קטלוג היינות שלה לשנת 2025 עם יותר מ-80 יינות מקומיים ובינלאומיים ייחודיים ומסקרנים עם דגש על איכות ונגישות >>

מדריכים שאהבתם

זה מה זה בסיסי: כמה מלח צריך להוסיף למי הבישול של הפסטה?

מדריכים וטיפים

המדריך לבשלן: למה הקציצות יוצאות קשות כמו אבן?

מדריכים וטיפים

מה לזלול?