לזלול - מגזין אוכל ישראלי

טרטוריה מקומית: מסעדת פופ אפ איטלקית חדשה בגליל

טרטוריה מקומית, מסעדת פופ אפ בחוות ואדי ינשוף שבגליל המערבי, תגיש אוכל איטלקי מסורתי עם טוויסט מחומרי גלם איכותיים ועונתיים של יצרנים מקומיים
שף אורי צור - טרטוריה מקומית בחוות ואדי ינשוף
שף אורי צור - טרטוריה מקומית בחוות ואדי ינשוף | צילום: בר גוטהרץ
שיתוף

שף עמית אמיר ושף אורי צור (שילה), עזבו את תל אביב וממציאים את עצמם מחדש בחוות ואדי ינשוף בגליל המערבי עם פתיחת טרטוריה מקומית, מסעדת פופ אפ איטלקית אינטימית ששמה דגש על תוצרת איכותית מיצרנים מקומיים.

עוד טעימה: זופה אמריקנו – פופ אפ איטלקי מושחת

המסעדה, שנפתחה בשבוע שעבר באופן רשמי לאחר תקופת הרצה קצרה, תישאר פתוחה עד סוף חודש ספטמבר ותציע בערבי חמישי ושישי ארוחה המתבססת על גבינות, ירקות ופירות עונתיים, זיתים ושמן תוצרת החווה ועוד חומרי גלם שגודלו בשיטות אורגניות-אקולוגיות.

עוד טעימה:
ביסטרו מיכאל מגיע לתל אביב
ג'ובאני – מסעדה איטלקית גלילית בתל אביב

חוות ואדי ינשוף היא חווה אורגנית אקולוגית משפחתית שהוקמה באזור ראש פינה לפני כ-25 שנה. בחווה מקפידים על חקלאות בת-קיימא ושימוש בקומפוסט ומים בלבד להשקיה. המסעדה עצמה נמצאת בין עצים וצמחים בחווה מול נוף פסטורלי של האזור כולו.

הקונספט בטרטוריה מקומית הוא של "פתיחת שולחן" עם מבחר של צלחות חלוקה קטנות המוגשות למרכז השולחן. בצלחות תמצאו מבחר של ירקות טריים וגבינות עיזים איכותיות, פוקצ'ות ולחמי מחמצת ועוד דברים טובים. לאחר מכן כל סועד יוכל לבחור מנת פסטה משתנה ולסיים עם קינוח, קפה ותה.

טרטוריה מקומית – מה בתפריט?

בין המנות בתפריט תמצאו טאבולה עלי גפן, חצי קלוי בגלייז מקומי, גבינת פטה קריספית בדבש ודואה' פוקצ'ה ממחמצת עם שמן זית ותבלינים' סלט עגבניות עם נענע ושנקליש, ארנצ'יני פריקי ובצל מקורמל ועוד.

באגף הפסטות תוכלו למצוא מנות כמו טליאטלה ברוטב עגבניות עם פלפל צ'ומה, במיה וגבינת קשקבל מעין כמונים; ספגטי פסטו עם סטייק עגבנייה לחה; פפרדלה ראגו דלעת בציר חום ויין אדום ועוד, בהתאם לתוצרת השבועית.

פסטה פיצ'י בטרטוריה מקומית
פסטה פיצ'י בטרטוריה מקומית | צילום: אורי צור

לקינוח יציעו בטרטוריה מקומית מנות קלאסיות כמו טירמיסו או פנקוטה עם ריבת ורדים.

מחיר הארוחה יעמוד על כ-160-190 ש"ח, בהתאם לתוצרת השבועית והעונתית וחומרי הגלם בהם ייעשה שימוש, ניתן גם להזמין מנות בנפרד שלא במסגרת הארוחה המוצעת.

טרטוריה מקומית – מסעדת פופ אפ איטלקית בגליל | חוות ואדי ינשוף, ראש פינה |ימי חמישי ושישי החל מ-17:00 באוגוסט וספטמבר | להזמנות ופרטים 072-3941150

Picture of צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת
0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

מסעדת Bacchetta של שף יהונתן שרביט בדן קיסריה

Bacchetta: מסעדת פופ אפ חדשה של שף יהונתן שרביט

חדשות האוכל
House of Rose - פופ אפ אמנותי קולינרי ורוד

House of Rosé: פופ אפ אמנותי קולינרי על טהרת הצבע הורוד

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור

אוהבים? פופ אפ נקניקיות מושחתות מגיע למסעדת פרוזדור

חדשות האוכל
אל גאטו אזול - פופ אפ מקסיקני במסעדת אואזיס

אל גאטו אזול: פופ אפ מקסיקני לוהט במסעדת אואזיס

חדשות האוכל
הדיינר איטלו-אמריקנו - תפריט חדש

ארוחת בוקר אוסטרית או בראנץ' איטלקי? תפריטי אביב חדשים במסעדות

חדשות האוכל
מסעדת אונו - מסעדת דגים-איטלקית חדשה בעכו

ארוחת בוקר איטלקית מול הים: נפתחה מסעדת אונו בעכו

חדשות האוכל
ספר חדש ופופ אפ קונדיטוריה של תלמידי דנון

בואו לזלול: דנון משיקים ספר אפייה עם פופ אפ מתוק ומושחת במיוחד

חדשות האוכל
הבראנץ' של נטע סלונים (thefoodnet) במסעדת MENA של שף ינון אלעל

בוקר בינלאומי: הבראנץ' של נטע סלונים חוזר בתאריכים חדשים

חדשות האוכל
פיצה טרטופו של מסעדת ג'ובאני תל אביב

ג'ובאני: מצאנו פיצה מעולה בתל אביב במיקום לא שגרתי

חדשות האוכל
פיצה סנטרל חולון - פיצה נפוליטנית בטאבון

הבשורה הנפוליטנית: פיצה סנטרל נפתחה בחולון

חדשות האוכל
פופ אפ לוקאל בורגר במרינדו עין גב

ההמבורגר הכי מושחת בתל אביב מגיע לפופ אפ בצפון

אירועים ופסטיבלים
טיול קולינרי בגליל - בוזה, אלומה ויקב ג'וליה

זוללים את הגליל: יצאנו לטיול קולינרי של סוף הקיץ בצפון

חדשות האוכל