טרטוריה מקומית: מסעדת פופ אפ איטלקית חדשה בגליל

טרטוריה מקומית, מסעדת פופ אפ בחוות ואדי ינשוף שבגליל המערבי, תגיש אוכל איטלקי מסורתי עם טוויסט מחומרי גלם איכותיים ועונתיים של יצרנים מקומיים.
שף אורי צור - טרטוריה מקומית בחוות ואדי ינשוף
שף אורי צור - טרטוריה מקומית בחוות ואדי ינשוף | צילום: בר גוטהרץ

שף עמית אמיר ושף אורי צור (שילה), עזבו את תל אביב וממציאים את עצמם מחדש בחוות ואדי ינשוף בגליל המערבי עם פתיחת טרטוריה מקומית, מסעדת פופ אפ איטלקית אינטימית ששמה דגש על תוצרת איכותית מיצרנים מקומיים.

עוד טעימה: זופה אמריקנו – פופ אפ איטלקי מושחת

המסעדה, שנפתחה בשבוע שעבר באופן רשמי לאחר תקופת הרצה קצרה, תישאר פתוחה עד סוף חודש ספטמבר ותציע בערבי חמישי ושישי ארוחה המתבססת על גבינות, ירקות ופירות עונתיים, זיתים ושמן תוצרת החווה ועוד חומרי גלם שגודלו בשיטות אורגניות-אקולוגיות.

עדכונים טעימים למייל!

עוד טעימה:
ביסטרו מיכאל מגיע לתל אביב
ג'ובאני – מסעדה איטלקית גלילית בתל אביב

חוות ואדי ינשוף היא חווה אורגנית אקולוגית משפחתית שהוקמה באזור ראש פינה לפני כ-25 שנה. בחווה מקפידים על חקלאות בת-קיימא ושימוש בקומפוסט ומים בלבד להשקיה. המסעדה עצמה נמצאת בין עצים וצמחים בחווה מול נוף פסטורלי של האזור כולו.

הקונספט בטרטוריה מקומית הוא של "פתיחת שולחן" עם מבחר של צלחות חלוקה קטנות המוגשות למרכז השולחן. בצלחות תמצאו מבחר של ירקות טריים וגבינות עיזים איכותיות, פוקצ'ות ולחמי מחמצת ועוד דברים טובים. לאחר מכן כל סועד יוכל לבחור מנת פסטה משתנה ולסיים עם קינוח, קפה ותה.

עוד טעימה: תפריט איטלקי חדש של מסעדת אוליברי

טרטוריה מקומית – מה בתפריט?

בין המנות בתפריט תמצאו טאבולה עלי גפן, חצי קלוי בגלייז מקומי, גבינת פטה קריספית בדבש ודואה' פוקצ'ה ממחמצת עם שמן זית ותבלינים' סלט עגבניות עם נענע ושנקליש, ארנצ'יני פריקי ובצל מקורמל ועוד.

באגף הפסטות תוכלו למצוא מנות כמו טליאטלה ברוטב עגבניות עם פלפל צ'ומה, במיה וגבינת קשקבל מעין כמונים; ספגטי פסטו עם סטייק עגבנייה לחה; פפרדלה ראגו דלעת בציר חום ויין אדום ועוד, בהתאם לתוצרת השבועית.

פסטה פיצ'י בטרטוריה מקומית
פסטה פיצ'י בטרטוריה מקומית | צילום: אורי צור

לקינוח יציעו בטרטוריה מקומית מנות קלאסיות כמו טירמיסו או פנקוטה עם ריבת ורדים.

מחיר הארוחה יעמוד על כ-160-190 ש"ח, בהתאם לתוצרת השבועית והעונתית וחומרי הגלם בהם ייעשה שימוש, ניתן גם להזמין מנות בנפרד שלא במסגרת הארוחה המוצעת.

טרטוריה מקומית – מסעדת פופ אפ איטלקית בגליל | חוות ואדי ינשוף, ראש פינה |ימי חמישי ושישי החל מ-17:00 באוגוסט וספטמבר | להזמנות ופרטים 072-3941150

הרשמו לניוזלטר לזלול

הרשמו בחינם לניוזלטר של לזלול ועקבו ברשתות החברתיות. כל חדשות האוכל, סקירת מסעדות ואירועים, מדריכים וטיפים לבישול ואפייה, מתכונים ויראליים ומוצרים חדשים על המדף!
עקבו אחרי לזלול ברשתות החברתיות

התגובות שלכם

0 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פופ אפ קרואסון שטוח בקניון TLV

קרואסון שטוח, אגז בנדיקט ואביב בגליל המערבי: אירועי האוכל של השבוע

אירועים ופסטיבלים
מסיבת רחוב בפיצה PPP

פופ אפ פיצות ברוטב פסטה: מסיבת הרחוב של פיצה PPP

אירועים ופסטיבלים
פופ אפ נקניקיות במסעדת פרוזדור

אוהבים? פופ אפ נקניקיות מושחתות מגיע למסעדת פרוזדור

חדשות האוכל
פופ אפ לוטוס ביסקוף בדיזנגוף סנטר

חלום מתוק: פופ אפ מושחת שכולו לוטוס מגיע לדיזנגוף סנטר

אירועים ופסטיבלים

טרי מהתנור

שף חיים כהן ויוסי שטרית - יום הולדת 13 למסעדת יפו-תל אביב

שפים על הבר וקבלת שבת שמחה: יפו-תל אביב של חיים כהן חוגגת 13

אירועים ופסטיבלים
מסעדת יפו-תל אביב של השף חיים כהן חוגגת בר מצווה ומארחת שפים אורחים לארוחות שישי חד פעמיות ושיחות אינטימיות על הבר >>
בן אנד ג'ריס סורבה פינה קולדה וסורבה פסיפלורה

חדש על המדף לחורף: גלידות, שוקולד, חטיפים, משקאות ועוד הפתעות

חדש על המדף
טיק טק מנדרינה לימון-ליים, אפרופו שוקולד וקרמל, במבה קרם עוגיות, שוקולד עלית בטעמים, פיוז טי תפוח קינמון, סורבה בן אנד ג'ריס >>

מדריכים שאהבתם

איך לבשל עדשים שחורות בקלות ובמהירות – מדריך למתחילים

מדריכים וטיפים

קילוף ג'ינג'ר כמו מקצוענים: 3 שיטות שחייבים להכיר

מדריכים וטיפים

מה לזלול?