שף אורי צור - טרטוריה מקומית בחוות ואדי ינשוף
קרדיט תמונה – בר גוטהרץ

טרטוריה מקומית: מסעדת פופ אפ איטלקית חדשה בגליל

טרטוריה מקומית, מסעדת פופ אפ בחוות ואדי ינשוף שבגליל המערבי, תגיש אוכל איטלקי מסורתי עם טוויסט מחומרי גלם איכותיים ועונתיים של יצרנים מקומיים
שיתוף

תוכן עניינים

שף עמית אמיר ושף אורי צור (שילה), עזבו את תל אביב וממציאים את עצמם מחדש בחוות ואדי ינשוף בגליל המערבי עם פתיחת טרטוריה מקומית, מסעדת פופ אפ איטלקית אינטימית ששמה דגש על תוצרת איכותית מיצרנים מקומיים.

עוד טעימה: זופה אמריקנו – פופ אפ איטלקי מושחת

המסעדה, שנפתחה בשבוע שעבר באופן רשמי לאחר תקופת הרצה קצרה, תישאר פתוחה עד סוף חודש ספטמבר ותציע בערבי חמישי ושישי ארוחה המתבססת על גבינות, ירקות ופירות עונתיים, זיתים ושמן תוצרת החווה ועוד חומרי גלם שגודלו בשיטות אורגניות-אקולוגיות.

עוד טעימה: על פסטיבל אביב זמן גליל מערבי 2022
ביסטרו מיכאל מגיע לתל אביב
ג'ובאני – מסעדה איטלקית גלילית בתל אביב

חוות ואדי ינשוף היא חווה אורגנית אקולוגית משפחתית שהוקמה באזור ראש פינה לפני כ-25 שנה. בחווה מקפידים על חקלאות בת-קיימא ושימוש בקומפוסט ומים בלבד להשקיה. המסעדה עצמה נמצאת בין עצים וצמחים בחווה מול נוף פסטורלי של האזור כולו.

הקונספט בטרטוריה מקומית הוא של "פתיחת שולחן" עם מבחר של צלחות חלוקה קטנות המוגשות למרכז השולחן. בצלחות תמצאו מבחר של ירקות טריים וגבינות עיזים איכותיות, פוקצ'ות ולחמי מחמצת ועוד דברים טובים. לאחר מכן כל סועד יוכל לבחור מנת פסטה משתנה ולסיים עם קינוח, קפה ותה.

טרטוריה מקומית – מה בתפריט?

בין המנות בתפריט תמצאו טאבולה עלי גפן, חצי קלוי בגלייז מקומי, גבינת פטה קריספית בדבש ודואה' פוקצ'ה ממחמצת עם שמן זית ותבלינים' סלט עגבניות עם נענע ושנקליש, ארנצ'יני פריקי ובצל מקורמל ועוד.

באגף הפסטות תוכלו למצוא מנות כמו טליאטלה ברוטב עגבניות עם פלפל צ'ומה, במיה וגבינת קשקבל מעין כמונים; ספגטי פסטו עם סטייק עגבנייה לחה; פפרדלה ראגו דלעת בציר חום ויין אדום ועוד, בהתאם לתוצרת השבועית.

פסטה פיצ'י בטרטוריה מקומית
פסטה פיצ'י בטרטוריה מקומית | צילום: אורי צור

לקינוח יציעו בטרטוריה מקומית מנות קלאסיות כמו טירמיסו או פנקוטה עם ריבת ורדים.

מחיר הארוחה יעמוד על כ-160-190 ש"ח, בהתאם לתוצרת השבועית והעונתית וחומרי הגלם בהם ייעשה שימוש, ניתן גם להזמין מנות בנפרד שלא במסגרת הארוחה המוצעת.

טרטוריה מקומית – מסעדת פופ אפ איטלקית בגליל | חוות ואדי ינשוף, ראש פינה |ימי חמישי ושישי החל מ-17:00 באוגוסט וספטמבר | להזמנות ופרטים 072-3941150

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס