מילקי Winter Box - מהדורת 2022 של וולט ושטראוס
קרדיט תמונה – יח"צ שטראוס

חורף מתוק: מארז מילקי Winter Box חוזר עם משלוח עד הבית

שטראוס חוזרת לשתף פעולה עם וולט ומשיקה את מארז מילקי Winter Box מהדורת 2022 במשלוח עד הבית דרך Wolt לארבעה ימים בלבד
שיתוף

תוכן עניינים

החורף כבר כאן רשמית ושיתוף הפעולה של מילקי ואפליקציית המשלוחים Wolt עושה קאמבק מחמם לב ומפנק במיוחד עם מילקי Winter Box במהדורה חדשה.

מילקי Winter Box חוזר עם משלוח וולט עד הבית

בתוך הקופסה החורפית של מילקי לחורף 2022/3 תמצאו מילקי קלאסי בטעם שוקולד, מילקי מגולגלת; מילקי מוס שוקולד; הקצפת של מילקי לצד כפיות שוקולד גם קשית וופל בציפוי שוקולד.

מלבד מעדני החלב יכיל כל מארז מילקי וינטר בוקס משחק קופסא מיוחד לכל המשפחה, כיסוי עיניים לשינה מתוקה, גרביים מחממות ומטריה ממותגת לימים הגשומים הבאים עלינו לטובה.

עוד טעימה: איך מכינים קצפת ב-5 דקות
מה מסתתר במארז המונדיאל של גלידת גולדה?
ומקדונלד'ס מציגה – ארוחות חינם לכל החיים

זהו כבר שיתוף הפעולה השלישי בין מילקי ל-Wolt עם קופסאות מיוחדות במשלוח עד הבית. בקיץ 2020 הציעו החברות מהדורה של מילקי בוקס לימים החמים הכללה צידנית ותיק לים ובחורף 2021 הציעו פופ אפ קריר שכלל בין השאר כוס ממותגת, כרית חימום בצורת קצפת וגרביים של מילקי.

בקיץ האחרון השיקו בשטראוס את מילקי שלוק אייס קפה לשקשוק שהכיל מעדני מילקי אייס קפה, הקצפת של מילקי ו-2 גליליות וופל בציפוי שוקולד חלב.

עוד טעימה: סופגנייה בטעם ביבי כבר ניסיתם?

כעת, לאור ההצלחה של הסיבובים הקודמים, יוצאים בשטראוס בסיבוב נוסף של מילקי Winter Box לחורף הקרוב במהדורה מוגבלת במיוחד ולארבעה ימים בלבד עם מארז שיימכר בלעדית דרך האתר והאפליקציה של וולט.

מארז מילקי Winter Box יהיה זמין לרכישה למשך 4 ימים בלבד החל מיום שני הקרוב (5.12) ועד יום חמישי (8.12) דרך אפליקציית וולט בלינק הבא.

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
צחי לנקרי

צחי לנקרי

צחי לנקרי הוא העורך הראשי של מגזין לזלול וזללן לא קטן בפני עצמו. צחי הוא איש תוכן וקידום אתרים ותיק וקונדיטור בוגר בית הספר דנון חובב מתוקים בהווה ובעתיד. כיום, צחי מתגורר בתל אביב וזולל מכל הבא ליד עם חברי המערכת. במגזין האוכל הוא משלב בין אהבתו לאפייה ובישול לבין יצירת תוכן קולינרי מקורי ומועיל שממתיק ומעשיר את הרשת

כתבות בשבילך

חבל לפספס