פסטיבל אוכל טורקי בבת ים
קרדיט תמונה – יח"צ
שיתוף

תוכן עניינים

פסטיבל אוכל טורקי חדש מגיע לעיר בת ים ביום שבת ה-28.5 עם דוכנים של מסעדות טורקיות ידועות ומוערכות מהעיר והסביבה, מופעים מוזיקליים, סדנאות, הרצאות ופאנלים.

הפסטיבל מתקיים בחסות התאחדות יוצאי טורקיה בישראל שר התיירות והתרבות הטורקי.

עוד טעימה: פסטיבל אביב זמן גליל מערבי חוזר
פסטיבל הקפה של תל אביב חוזר בפעם השנייה

פסטיבל אוכל טורקי בבת ים – מה בתפריט?

המסעדות שישתתפו בפסטיבל האוכל הטורקי הראשון בבת ים הן:

  • מאפיית דילק'ס עם בורקס מים טורקי ששמו הולך למרחקים.
  • באבאג'ים עם שווארמה דונר טורקית אורגינלית, אדנה קבב, לחמעג'ון, איסקנדר ואפילו מוסקה.
  • קנטין (Kantin) בית קפה חדש מצפון תל אביב עם בורקס מים תוצרת בית, בויוס במילוי חצילים וממרח מוחמרה, גבינות טורקיות מתובלות, עוגיות טחינה וקפה טורקי מיוחד.
  • Sari's יציעו מטעמים מהמטבח הטורקי כמו בורקס מים, בוריקטס במילוי חצילים וגבינות, עלי גפן ובקלאווה לקינוח. בחנות של מציעים גם גבינות, שימורים, חמוצים, ריבות, ממתקים, חטיפים ובירות תוצרת טורקיה למכירה הביתה
  • שף למי ניפוסי עם מנות רבות מהמטבח הטורקי עם טאץ' של שף כמו סובורק, בורקס פילו ופרסה, פאטלג'ן קבב, פידה במילוי בשר טחון ופלפלים, סלטים טורקיים מגוונים וקינוחים כמו סוטלאץ' וקאטמרי.

עוד טעימה: פסטיבל תל אביבeat – מה בתפריט? וגם ביקרנו בפסטיבל וזה מה שחשבנו.

פסטיבל אוכל טורקי בבת ים
פסטיבל אוכל טורקי בבת ים | צילום: יח"צ

מלבד דוכני אוכל טורקי מציגים בפסטיבל תוכנייה עתירת אירועים לאורך כל היום:

11:00-11:30 בית המלאכה לאוכל עם אדל כהן – מחברת הספר "מאכלי גאזיאנטפ".
11:40-12:00 מופע פולקלור של להקת ISRATEF.
12:00-12:30 בית המלאכה לאוכל עם לוני טבאשי– עלי גפן מגולגלים ממולאים בדובדבנים.
15:00-17:00 חדר הסופרים – מפגשים אישיים עם הסופרים דר' יוסף סיבי, דר' רוברט שילד, אהרון ברוך ועו"ד יעקוב ברוקס.
14:00-14:30 בית המלאכה לאוכל עם אדל כהן – מחברת הספר מאכלי גאזיאנטפ.
15:00-15:40 מופע מוזיקלי של להקת הראל והעות'מאנים.16:00-16:30 בית המלאכה לאוכל עם לוני טווסי.
17:00-17:20 מופע פולקלור של להקת ISRATEF.
17:30-18:00 מופע מוזיקלי של להקת הראל והעותמנים – מופע אינסטרומנטלי עם 6 נגנים.

כמו כן יתארחו במתחם הפסטיבל תערוכות אמנות טורקית והקרנות של סרטים קצרים מאיסטנבול

עוד טעימה: פסטיבל אוכל טבעוני בשרונה – כל הפרטים

פסטיבל אוכל טורקי בבת ים – 28.5.2022
כתובת: טרמינל העיצוב, אהוד קינמון 32 בת ים.
שעות פעילות: 11:00-18:00
עלות כניסה 20₪
תפריט טעימות 30₪ למנה

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס