פסטיבל האוכל הטבעוני 2022 - ויגן פסט
קרדיט תמונה – גל אפרתי

פסטיבל הטבעונות 2022 חוזר לשרונה – כל מה שצריך לדעת

פסטיבל האוכל הטבעוני ויגן פסט, פסטיבל הטבעונות הגדול בעולם, חוזר אל שרונה בתל אביב בגרסת 2022 עם יותר ממאה מסעדות, דוכני אוכל רחוב ושפע פעילויות.
שיתוף

תוכן עניינים

חוזר בגדול: פסטיבל הטבעונות הגדול בעולם, ויגן פסט 2022, חוזר לאחר היעדרות של 3 שנים אל מתחם שרונה בתל אביב.

יותר מ-50 אלף מבקרים הגיעו לפסטיבל הטבעוני האחרון שהתקיים ב-2019, מה שהוביל את מארגני הפסטיבל, ויגן פרנדלי, להרחיב אותו השנה ל-3 ימים בכדי להקל על הצפיפות ולאפשר לקהל רב ככל האפשר לבוא ולחוות את הפסטיבל הטבעוני הגדול.

במסגרת פסטיבל האוכל הטבעוני עם המסעדות ודוכני המזון יוצעו גם שפע פעילויות במתחמים הרבים שימוקמו במתחם פארק שרונה.

עוד טעימה: כל מה כדאי לאכול בפסטיבל ויגן פסט 2022

במתחם הבישול יתקיימו לאורך כל ימי הפסטיבל סדנאות בישול בהובלת שפים ובלוגרים שילמדו את הקהל איך להכין שלל מנות טבעוניות, מסושי טבעוני, לאוכל איטלקי וקינוחים מושחתים. ההשתתפות בכל הסדנאות היא חופשית.

עוד טעימה: רשת פלאנט איקס פותחת סניף סופר טבעוני ראשון בתל אביב
ומתחילה להציע גם ארוחות בוקר טבעוניות ומפנקות

בין הסדנאות במתחם הבישול: סדנת שוקולד עם Vegantino, משחקים בקינואה עם שף מיכאל כץ, סדנת בישול עם יונית צוקרמן שתלמד איך מכינים קוסקוס וקציצות טבעוניות ברוטב עגבניות וזיתים; סדנת סושי טבעוני עם ניבה בנטו, סדנת בישול עם תמרה וישראל אהרוני שיכינו תבשיל ירקות וחומוס ברכז רימונים ואורז עם עדשים ותבלינים; סדנת קינוחים מושחתים עם Vivida Vegan וסדנת בישול עם שף קונדיטור תומר אומנסקי שילמד להכין מאפה פילו תפוחי עץ עם קציפת קוקוס ופוקאצ'ת תבלינים עם אנטיפסטי וסלט ירוק.

עוד טעימה: מה אוכלים בפסטיבל אוטו אוכל 2022 בירושלים

מתחם נוסף בפסטיבל האוכל הטבעוני 2022 יוקדש כולו לנושא הפוד-טק שצובר תאוצה בשנים האחרונות עם הרצאות, פאנלים ודיונים על תעשיית הפוד-טק המקומית והעולמית ועל חידושים טכנולוגיים פורצי דרך בעולם הטבעונות.

פסטיבל האוכל הטבעוני 2022 - ויגן פסט
פסטיבל האוכל הטבעוני 2022 – ויגן פסט (צילום: גל אפרתי)

עוד בפסטיבל ויגן פסט 2022: מתחם הרצאות ובריאות עם פאנלים ודיונים מגוונים מאיכות סביבה ועד פמניזם; מתחם ג'ימבורי עם פינות יצירה ופעילויות לילדים; מתחם הוליסטי עם יוגה, פילאטיס ועוד ודוכני מכירה למוצרים העומדים בתו התקן של 'ויגן פרנדלי' כמוצרים טבעוניים, מנעליים ותיקים ועד מוצרי טואלטיקה.

במתחם ה-VIP של הפסטיבל, יוכלו חברי מועדון 'ויגן אקטיב להשתתף בהשקה רשמית של מותג תחליפי הבשר החדש "Creative Pea".;

המסעדות ודוכנים האוכל שישתתפו בויגן פסט – פסטיבל הטבעונות 2022 בשרונה: 

  • מנאל אסמעיל
  • רחל בשדרה
  • ביירן מרקט
  • פיתה בסטה
  • הקוסם
  • ג'ונאם
  • מנצ'ס
  • משו משו
  • אנסטסיה
  • מקסיקנה
  • 416
  • באנה
  • Poke
  • מרינה
  • Plenty
  • אינדירה
  • דים סאם שופ
  • גרין רול
  • אמסטרדם פרייס
  • גודנס
  • אחלה
  • מיסטר דונאטס
  • טבע דלי
  • Netali's
  • Queen P
  • Kuno Haas
  • Kings
  • Eggzit
  • טנאת
  • Churros
  • Mama Q
  • Coco
  • Enerjuicer
  • פומאז'
  • Brunch
  • משק ויילר
  • Daphne
  • Simple Happy Market
  • Ilo
  • פנדה
  • טלי לאמה
  • אוטופי
  • ברטון קרפרי מקומי
  • Biobeef
  • טש וטשה
  • סאמר לאב
  • TLV Protein Bakery
  • Miss V
  • מנצ'ס הצורוס הספרדי
  • כנאפה
  • Sunshine
  • ממתקי השוק

ויגן פסט – פסטיבל האוכל הטבעוני 2022 | פארק שרונה | 7-9/6, 17:00-23:00 | הכניסה ללא עלות | פרטים נוספים באתר הפסטיבל

מגזין לזלול שואף להעניק לקוראים מידע מבוסס מחקרית תוך קישור למקורות אמינים ומוסמכים בכדי לספק מדריכים וטיפים אמינים ומועילים. עם זאת, התוכן המוצג במגזין הוא למטרות מידע בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ, אבחון או טיפול רפואי מותאם אישית. עיינו בתנאי השימוש המלאים
בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.

כתבות בשבילך

חבל לפספס