לזלול - מגזין אוכל ישראלי

אהרוני, שפיץ ו-NUNUNU: פסטיבל הקינוחים המושחתים חוזר

פסטיבל הקינוחים המושחתים חוזר בפעם החמישית במהדורת חנוכה 2022 עם דוכנים של שף ישראל אהרוני, הקונידטורית אור שפיץ ועוד רבים וטובים
Sweeties - פסטיבל הקינוחים המושחתים חנוכה 2022
Sweeties - פסטיבל הקינוחים המושחתים חנוכה 2022 | צילום: יח"צ
שיתוף

המונדיאל הסתיים עם ניצחון היסטורי של נבחרת ארגנטינה והשאיר חלל בלב של רבים מאתנו. מתחם MEEX שרונים בא לסייע בעזרת הרבה פחמימות מתוקות ומשיק מחר בפעם החמישית את פסטיבל Sweeties עם מבחר קינוחים מושחתים של הקונדיטורים, השפים ואנשי האוכל המובילים בארץ.

במסגרת הפסטיבל שייפתח מחר (שלישי) ויימשך עד ליום שני הבא ה-26 בדצמבר יוצבו במתחם Meex שרונים מבחר דוכנים עם קינוחים מכל הסוגים, גם לטבעונים ולנמנעים מגלוטן, שיוצעו בטווח מחירים של בין 15 ל-35 ש"ח (הכניסה חופשית).

אהרוני, אור שפיץ ו-NUNUNU

בין הדוכנים תמצאו דוכן מיוחד של שף ישראל אהרוני שיציע רביולי Fritto שוקולד, צ'יפס הולנדי עם רוטב מתוק בלתי שגרתי וגם קריספי צ'יקן בלחמניה עם קולסלואו ואיולי סריראצ'ה למי שצרך כבר יותר מדי סוכר.

גם הקונדיטורית הפופולרית וכוכבת הרשת אור שפיץ תקים דוכן משלה עם ספיישל סופגשפיץ – סופגנייה בגרסת שפיץ בטעמי שוקולד אוראו, פיסטוק קוקוס, שוקולד וקרם דיפלומט מתוק-מלוח לצד הקינוחים האהובים והמוכרים מהחנות בתל אביב.

הקינוחים של שואורום בייקהאוס
הקינוחים של שואורום בייקהאוס | צילום: יח"צ

בדוכן של מזללת NUNUNU של שף גיא גמזו ישיקו שיתוף פעולה מיוחד עם המותג מגנום עם לחמניית בייגלה מלוח במילוי קרם מסקרפונה-בייגלה, רוטב בייגלה מלוח ופרעצל פריך. גם קונדיטוריית שואורום בייקהאוס תקים נציגות משלה עם מבחר של דונאטס, עוגיות במגוון טעמים ומאפים מפתים.

בולונז'רי 96 של ערן שוורצברד שפתח סניף חדש לפטיסרי המוערך שלו במתחם שרונה בתל אביב רק לפני מספר שבועות, תגיע לפסטיבל ותציע מבחר סופגניות לחנוכה במילוי פטל ל'יצי, שוקולד קפה, פיסטוק לימון, סנט הונורה, בראוניז קרמל, בננה נוטלה ועוד.

קרואסונים של בולונז'רי 96
קרואסונים של בולונז'רי 96 | צילום: יח"צ

מקדש השחיתות של קרמרי דה ל'אקלר יציע בפסטיבל מבחר של גלידות איטלקיות משובחות ומגוון של מאפים טריים וגם שילוב בין שניהם בדמות טוויסטר – מאפה הונגרי במילוי גלידה ותוספות.

עוד טעימה: כל מה שתמצאו בפסטיבל הקינוחים של קפה אסיף

בדוכן של הברוליה תוכלו לזלול קרם ברולה עם צמר גפן מתוק; קרם ברולה עם שערות חלבה, פיסטוק, קראנץ' שוקולד ומזרק קרם פיסטוק וקרם ברולה עם קצפת, בייגלה, נוטלה וקרם בייגלה מלוח.

קרם ברולה וצמר גפן מתוק של הברוליה
קרם ברולה וצמר גפן מתוק של הברוליה | צילום: יח"צ

הקונדיטורית קורל אטיאס תציע עוגות גבינה אפויות קלאסיות, עוגת ביסקוויטים מיתולוגית, עוגיות אמסטרדם ושוקולד צ'יפס, סינבון קלאסי ושפע של עוגות שמרים מושחתות. הבלוגרית והקונדיטורית דורין פרץ כהן תתהדר גם היא בדוכן משלה ותציע בין השאר קוקילידה בראוניז עם קרם שמנת וקוביית עוגת גבינה ושוקולד לבן;

עוד תמצאו בפסטיבל את דוכן וופל הביצים של אגזיט; פרצלים מתוקים ומלוחים של Queen Prezel, פרלינים ושוקולדים חגיגיים של השוקולטיירית רוית בן הרוש משוקולטרי גליצ'קי; כנאפה אורגינל של כנאפה אלואדי; סושי שוקולד של Netalies; גלידות של Frost; דוכן ממתקים של פעם ודוכן צ'ורוס קלאסי.

מתחם Meex עצמו יעוצב כרחוב פריזאי עם מזרקות מגדל אייפל בגובה 4 מטר, עמדות צילום לאינסטגרם, אמני רחוב ועוד אטרקציות.

פסטיבל Sweeties | מתחם MEEX שרונים, הרקון 2, הוד השרון | שלישי-שני 20-26.12 | ראשון-חמישי 16:00-22:00, שישי 10:00-15:00, מוצ”ש 18:30-23:00 | 15-35 ש"ח לקינוח | קינוח מתנה לרוכשים במעל 399 ש"ח בחנויות המתחם | הכניסה חופשית

Picture of בשמת בר עקיבא

בשמת בר עקיבא

בשמת בר-עקיבא היא אשת תוכן מנוסה בשלל תחומים - אבל האהבה האמיתית שלה היא אוכל טוב. לבשמת ניסיון מצטבר של מעל 15 שנה בגופי תקשורת גדולים בישראל. את דרכה העיתונאית החלה כעורכת ב"ידיעות אחרונות" ובהמשך השתלבה במערכת "הארץ". במקביל, עבדה בשנים האחרונות בהוצאת בוטיק שמתמחה בלייף סטייל וקולינריה. בשמת כותבת במגזין לזלול מיום הקמתו ובמקביל מנהלת תוכן בארגון גדול, מבשלת וזוללת, כמובן.
1 תגובות
Inline Feedbacks
View all comments

ממשיכים לזלול

פסטיבל העגבנייה של שוק האוכל ריחות וטעמים

אדום אדום: מה יש לזלול בפסטיבל העגבנייה הראשון של ישראל?

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל אוטו אוכל 2023 בירושלים

אוטו אוכל 2023: פסטיבל האוכל של ירושלים חוזר – ובגדול

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל יאם! של רשת מלונות ישרוטל באילת

אוכל, מוזיקה ושמש בחורף: פסטיבל יאם! של ישרוטל יוצא לדרך

אירועים ופסטיבלים
איך מכינים קצפת מושלמת

איך מכינים קצפת: מתכון וטיפים לקצפת מושלמת בכל פעם מחדש

מדריכים וטיפים
פסטיבל הטבעונות ויגן פסט 2022

ביקרנו בפסטיבל הטבעונות ויגן פסט 2022 – מה כדאי לאכול?

אירועים ופסטיבלים
מסעדת ברטה החדשה של שף אסף גרניט בברלין

ברטה: המסעדה החדשה והאישית של אסף גרניט בברלין

חדשות האוכל
מסעדת אונזה חוגגת עשור עם שפיות מובילות

גירל פאוור: מסעדת אונזה מארחת את השפיות המובילות בישראל

אירועים ופסטיבלים
פסטיבל הקינוחים של אשדוד - קרם דה לה קרם 2023

דרום מתוק: פסטיבל הקינוחים 'קרם דה לה קרם' חוזר לאשדוד

אירועים ופסטיבלים
הופעות וארוחת שף - זאפה ירושלים חוגגים עשור

הופעה וארוחת שף: זאפה חוגגים עם פסטיבל של מוזיקה וטעמים

אירועים ופסטיבלים
ספיישל אייס קנודל בשטפן בייקרי אוסטרי

הלהיט של הקיץ: אייס קנודל כבר טעמתם?

חדשות האוכל
ציוד מומלץ לקונדיטור ולאופה הביתי

המדריך לקונדיטור הביתי: רשימת ציוד מומלצת לאפייה מקצועית

מדריכים וטיפים
ליטל מונס - מוצ'י בטעמים במשלוח של יאנגו דלי

המוצ'י של Little Moons מגיע ליאנגו דלי עם משלוח עד הבית

חדש על המדף

ממשיכים לזלול