דלג לתוכן
תפריט
תבלינים ועשבי תיבול - כתבות אחרונות
זמן זעפרן: כל מה שצריך לדעת על התבלין היקר בעולם
מדריכים וטיפים
מלחמת אוכל: 5 מאכלים שהציתו מלחמות לאורך ההיסטוריה
מדריכים וטיפים
זרעי כוסברה: מה זה בכלל ומה עושים איתם?
מדריכים וטיפים
בדקנו: זו הדרך הנכונה לשמור סלרי טרי במקרר ובמקפיא
מדריכים וטיפים
בדקנו: זו הדרך הנכונה לאחסן ג'ינג'ר במטבח
מדריכים וטיפים
זו הדרך הנכונה לשמור רוזמרין טרי לאורך זמן
מדריכים וטיפים
לשבועיים ויותר: איך לאחסן שמיר טרי במקרר ובמקפיא
מדריכים וטיפים
הקפה של הבוקר מר מדי? תוסיפו קצת מלח
מדריכים וטיפים
אחת ולתמיד: מה ההבדל בין מלח שולחן למלח ים?
מדריכים וטיפים
לא יכולים לסבול כוסברה? זו כנראה הסיבה
מדריכים וטיפים
טריים לשבועיים: זו הדרך הנכונה לשמור עשבי תיבול במקרר
מדריכים וטיפים
חשוב לדעת: איך לנקות מכתש ועלי ולשמור עליהם לטווח הארוך
מדריכים וטיפים
שוב נשפך מלח לסיר? כך תצילו מנה מלוחה מדי
מדריכים וטיפים
הקרב הגדול: מלפפונים בחומץ או מלפפונים במלח?
מדריכים וטיפים
אכלתם יותר מדי בחג? 5 מאכלים להקלה על נפיחות ברגע
מדריכים וטיפים
פעם אחת ולתמיד: האם תבלינים מתקלקלים?
מדריכים וטיפים
זה מה זה בסיסי: כמה מלח צריך להוסיף למי הבישול של הפסטה?
מדריכים וטיפים
טיפ מנצח: איך להציל עלי בזיליקום עייפים עם טריק אחד פשוט
מדריכים וטיפים
כל השיטות: איך להסיר כתמי כורכום מהידיים ב-5 דקות
מדריכים וטיפים
המרק מלוח מדי? יש דרך קלה לתקן – וזה לא מה שאתם חושבים
מדריכים וטיפים
תבלינים, רטבים ומנגל לטבעונים: חדש על המדף ליום העצמאות
חדש על המדף
שמים סוף לגושים: איך לאחסן תבלינים במטבח
מדריכים וטיפים
המדריך לגנן המתחיל: איך לגדל נענע בבית?
מדריכים וטיפים
המדריך לגנן המתחיל: איך לגדל בזיליקום בבית
מדריכים וטיפים
לזלול – מגזין שבא לאכול
חיפוש
חיפוש
חדשות האוכל
אירועים ופסטיבלים
חדש על המדף
מדריכים וטיפים
מתכונים
חדשות האוכל
אירועים ופסטיבלים
חדש על המדף
מדריכים וטיפים
מתכונים
אודות לזלול
צרו קשר
מדיניות פרטיות ותנאי שימוש
אודות לזלול
צרו קשר
מדיניות פרטיות ותנאי שימוש